onsdag 30 november 2011

Då har man blivit en levande julkulsmobil!

Godmorgon! Så gott det har sovits i natt och lillen har inte vaknat en endaste gång. En utvilad mamma med massvis med energi och bebis sover fortfarande. Vi har en skål på vardagsrumsbordet med julkulor i som blänker så vackert. Milo gillar att kika på kulorna så igår gjorde jag en liten specialare för att underhålla lilleman. Jag tog ett gäng kulor och hängde på öronen och en i tanden. Sedan lutade jag mig över Milo och dinglade med dem så att det blinkade jättefint. Det var en intresserad Milo som förmodligen undrade vad i hela fridens namn mamma hade förvandlats till ;) En levande julgransmobil var det ja! haha. Så länge bebis är road så är mamma nöjd! ;)






Givetvis så ville Minto också vara med på en hörna. Enda sedan Milo föddes så har Minto varit lite mindre gosig. Han har inte hoppat fram riktigt som vanligt utan istället mest legat på sin favoritmatta! Kan en kanin vara avundsjuk? Ingen aning men om så är fallet så har det nog börjat släppa lite nu. Minto är hur kelig som helst nu igen och det är så härligt att se. Han cirkulerar i en åtta runt våra fötter, knorrar på sitt vanliga vis och gnager på tapeterna i mittrummet- älskade kanin!



På dagens planeringen ligger en mysig mammapromenad och fika. Vi skall träffa Rebecka och söta lilla Ellie. Innan dess skall vi lucha med pappa F och ta en tur till Mobilia för att se om vi hittar något kul att ha på oss till helgens arrangemang. Må väl gott folk!

/ K & M

Inga kommentarer: