söndag 27 november 2011

Den händigaste pappan i stan!

Idag hade vi bestämt att vi skulle dra fram julsakerna, eller iallafall stjärnorna och lite julkulor. När vi flyttade hit i maj så tänkte vi att julsakerna ställer vi längst in, det är ju långt kvar dit. Ja visst, långt och långt, nu är vi här och alla grejerna stod förståss längst in. F sprang ner och likt en grävling började han ta sig in i förrådet. En timme senare kom han upp igen med en hel drös med grejer. Milo satt fint i sittern och jag hoppade in i en dusch. Efter ett tag såg vi vad pappsen gjort. F hade tagit fram en grön gammal ljusslinga i fake- gran och häftat fast på utsidan av fasaden, framför våra fönster. Han hade spänt den med sin häftpistiol och gömt alla sladdar fint. Inte nog med det, han hade även fixat en krok och surrat fast julstjärnan perfekt i mittfönstret och tagit fram lussekatterna! Vad mer kan man begära? ;)




Storstädning blev det ocså och en liten liten promenad. Berit fick tag i oss så vi blev inte långvariga. En storhandling på Maxi och soffbus har vi också hunnit med. Milo har börjat tycka det är riktigt spännande att ligga på magen och titta sig omkring. Speciellt om något färgglatt är i hans synfält. Rosa kudde och grön larv funkar bra för att en liten kille skall vara nöjd och glad!





Första advent är över och nedräkningen till julafton har börjat. Ikväll finns det tid att pyssla, liten har redan gått för nattsömnen som det ser ut! Ha en fin söndagskväll!


/ K & M

Inga kommentarer: