måndag 21 november 2011

Efter vägning lyxar vi till måndagen med Elysées fondue!

När man lägger sin lille skatt på den där vågen på BVC så blir växandet verkligen uppenbart. Lillkillen hade gått upp prick 500 gram sedan förra gången vi var där ( en månad sedan ) och jag får säga att min gissning på 550 gram var rätt ok ;)! 7050 gram väger Milo i dagens läge och det är lite mer än vad han vägde när han kom ut. 4250 gram har han lagt på sig sedan han föddes och som barnmorskan brukar uttrycka det så kan man undra om det är grädde han äter! haha. Han växer så det knakar och tur är väl det! 63 lång har han också blivit den lille krabaten. Liten börjar bli stor!





Jag tycker det är rätt så trevligt att gå till BVC. Där är alltid en massa små barn och en hel hög med mammor att utbyta lite ord med. Idag var det dock så att Milos barnmorkska hade skrivit fel tid så vi får återkomma på torsdag. Men vägning och mätning fick det bli iallafall och när vi ses nästa gång så skall hon gå igenom smakportioner.



På måndagar är det ju fondueafton på Elyséeoch vad passar bättre när man känner för att pigga upp en måndagskväll? Till F har jag sagt att vi skall laga pannkakor men snart skall han bli varse om att jag bokat bord ute istället. Milo skall självklart med och vi får väl se hur det går. Antingen får någon av oss sitta med honom i famnen eller så somnar han i sin vagn. Det återstår att se. Gott skall det iallafall bli och det var ett bra tag sedan vi var ute och åt nu känns det som.

Två söta små kakburkar har också införskaffats. Jag kunde inte motstå deras vackra färger och kanske blir en av burkarna en julklapp med innehållande kakor.



Nu kallar maten och vi beger oss ner mot staden hela familjen! Må väl!

/ K & M


5 kommentarer:

ENDENISE - Mamma till 2 i December sa...

Alltid lika härligt att se att dom gått upp :D

sv: Lycka till! Finalisterna dras ikväll så kika in då :D

Milla sa...

Vad skönt att han växer så bra :)
Burkarna var jättefina!

Tack för dina fina ord, du har också en jättefin blogg :)

Sarah Adolfsson sa...

Gillade verkligen den ena kakburken. Var har du hittat dem?

Kristin Moser sa...

Panduros lager ute i Fosie! BRa pris med! :)

Jessica - mamma till alicia sa...

Skönt att han växer som han ska iaf :)
När är han född? :)