lördag 12 november 2011

Ett underbart första farsdagsfirande..

Efter lite hemlighetsmakeri under den gångna veckan där jag har hjälpt Milo att fixa pappa F:s presenter så var det i morse dags för lite överraskning. Milo och jag vaknade 07.30, fixade 10 vackra persikofärgade rosor till pappa F och knöt blåa fina band runt hans presenter. När vi var nere på stan för någon vecka sedan så såg Milo en kaffemugg och kom direkt att tänka på sin pappa. Den skulle han ha, på farsdag. Milo vet att pappa gillar musik så en musiktidning fick det även bli. Givetvis skulle pappa även få frukost på sängen och idag lyxade vi till det med varma färska kanelbullar.




Jag och Milo smög oss in till sovrummet och medan pappa sov gav vi honom en puss på vardera kind. Pappa slog då upp ögonen och med ett leende sade han godmorgon. Det var en stolt pappa som vaknade! Tillsammans åt vi smaskiga kanelbullar, drack kaffe och morgonmös hur länge som helst. Vilken underbar morgon.




Som vanligt så skulle Milo provsmaka pappas nya tidning och att pilla på alla bladen var väldigt roligt. Den första farsdagsmorgonen har nu passerat och det var ett glädjefyllt och annorlunda ögonblick som svepte förbi. Resten av söndagen blir det mys och ett besök på Vellingeblomman och tomtebyn.




Ha en fin dag!


/ K & M







Inga kommentarer: