fredag 25 november 2011

Milo laddar inför sin första charter..

Kristallklart vatten, härlig sommarvärme, grönskande palmer, god mat, färgglada clownfiskar och trevligt sällskap- Vår första familjesemester närmar sig med stormsteg! Egypten- here we come!



Dagar som dessa kan man inte annat än längta efter den resa som ligger planerad om mindre än två månader. När vi bokade så kändes den såå långt borta men det närmar sig. Det skall bli fruktansvärt spännande att bege sig iväg som en familj med allt vad det innebär. Det kommer att krävas en hel del planering och en hel del packning men nog skall det bli bra. Vi åker med Ving och skall bo på ett familjehotell i Hurghada och visst ser det inte helt fel ut? ;)



Nu måste vi se till att fixa ett pass till lillkillen. Milo har varken något personbevis eller pass och för att skaffa ett pass måste båda föräldrarna skriva under papper. I somras när folk kom och hälsade på lille Milo så var det många som gav honom shorts och t-shirtar i present. Storlekarna på dessa kläder var ganska så stora eftersom de flesta trodde att Milo skulle vara större än vad han var. Tur i oturen kan man väl säga för nu har vi ju en del kläder som passar bra i lite varmare klimat. Givetvis skall han inte vara i direkt solljus men under en parasoll med lite tunnare kläder skall det nog bli bra. Är det någon som vet något om de där UV-dräkterna som man ser små barn gå runt i på stranden här hemma? Är det något man klär på bebisar idag?


Jag och F hade verkligen den perfekta semestern när vi var i Egypten för två år sedan. Vi snorklade, åkte på båtutflykt, solade, badade, partajade, var kulturella, åt gott, hade fantastiskt roliga människor runt omkring oss och sist men inte minst så fick jag se mina efterlängtade delfiner! Som jag längtat efter att få se livs levande delfiner till havs och det var underbart härligt när de hoppade och visslade längst med båten! Här har vi lite bilder från den trippen! ;)




Fredag och löning, kan det bli bättre? ;) Mammafika och mys står på schemat! Ha en mysig dag med er!



/ K & M

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, hittade en uv- dräkt på blocket st 62-68, fanns i Limhamn 80 kr.Du kan ju kolla upp det. kram mormor

Kristin Moser sa...

Ska kolla upp det mor! tack för att du kikade efter! :) Kramis

Christel sa...

Ohhh jag minns det som i går så roligt vi hade....Tänk i dag har jag bostad i Egypten man i Egypten han som var vår chafför hahahahha Hoppas ni får det underbart Malin är där nu och Hamed tar hand om dom =) När åker ni??

Kristin Moser sa...

Ja, verkligen superskoj! Så roligt för dig att du har rotat dig där ;)! Hoppas Malin har det bra! Vi åker den 17:de januari! Längtar!!