onsdag 23 november 2011

När fötterna nästan når ner- Milo provar gåstolen!

Det saknas två små centimeter sedan är båda fötterna i marken. Milo fick igår prova sin fina gåstol som han har fått av morbror Micke och moster Annicka då det var babyshower.Stolen skall föreställa ett flygplan och instrumentpanelen där fram har spakar och brummar ordentligt. Vi bullade upp med en kudde bakom så att han satt ordentligt och där satt han hur bra som helst. Lille Milo såg djupt koncentrerad ut och tryckte på alla små knappar. Han sprattlade med sina små ben och försökte sträcka ner foten så att den snuddade vid golvytan, söta lilla unge!



Jag ser framför mig hur plutten om ett par månader far omkring i full fart med sin gåstol och skrämmer livet ur kaninen, haha. Det är sjukt hur mycket som händer i utvecklingen hela tiden. Från att ha legat still i mitt knä för 4 månader sedan till att nu sitta i en stol och banka med de små händerna på allt som är färgglatt och rör sig. När vi satte honom i stolen så försökte han hela tiden sträcka fram munnen mot den lilla upphöjda ratten för att smaka lite. Han nådde inte riktigt fram och frustrationen i hans ögon började sakta komma krypandes. Men så upptäckte han att ratten istället gick att snurra på vilket var minst lika intressant!






Idag skall vi träffa Malin och hennes lilla Julia som är en månad yngre än Milo. Innan dess blir det en rask morgonpromenad, tvättning och en lunchdate med pappa F!

På återseende!

/ K & M

2 kommentarer:

Petra sa...

Sötnos!! Hejja Milo.
Just nu mejar Lyam ner sin storebror med gåstolen så Minto får nog passa sig sen :)

Kristin Moser sa...

Tack! Naaw, söte Lyam! Så fin han var i sin MFF-outfit! ;)