söndag 6 november 2011

Pappas gamla dojjor & pingvinen!

Följ min blogg med Bloglovin


Farmor hade idag plockat fram F:s gamla barnskor som han hade sin första vinter. Så himla fina och nu fick skorna nya ägare. Från fader till son. Det där med skor är lite svårt för nästan alla skor kasar av när lillen sprattlar med sina små tassar. Dessa skor var nog de skor som hitintills suttit bäst, de hade nämligen band som gick att spänna åt. Nu är Milo verkligen rustad från topp till tå!


Efter en heldag nere på Näset var det dags för dagens middag. En riktigt god Spaghetti med köttfärssås fick det bli idag och Milo somnade precis när maten var färdig. I lugn och ro fick vi äta men när vi var klara vaknade han igen.


Inte ville han somna redan då inför natten så han fick småbusa lite med sin nya vän pingvinen. Denna leksak är en av Milos favoriter. Den spelar så fort man nuddar den och liksom de andra prylarna han har så verkar det inte finnas någon off-knapp. Milo gillar den och skrattar åt varenda ljud från den. Han försöker även ge gensvar till sin pingvin och man kan ju undra vad de snackar om ;). Hoppas alla haft en mysig helg och har en fortsatt trevlig söndag! En trött liten gosse säger nu godnatt och kryper ner i sin nybäddade säng.

/ K & M



2 kommentarer:

Mr Moser sa...

Hej Syster!
Jesper efterfrågade en bloggbild när Milo sover i sin nya fina vitmålade säng liksom provligger den efter den blivit målad, kan du inte ordna det?

kram

Kristin Moser sa...

Klart Jesper skall få en bild på det! Men i så fall vill jag att Jesper skall visa " tricket " med kickborden snart igen ;) Kraam