fredag 30 september 2011

Att vara mamma..



Från att ha varit flickvän och sambo till att nu vara mamma är en stor förändring, en stor men alldeles underbar förändring. Oavsett hur mycket man försöker sätta dig in i rollen så tror jag ändå inte att det blir uppenbart förän den dag då ens lille pojke eller flicka tittar ut. Om man tänker tillbaka på de där timmarna precis innan han föddes så är det fortfarande svårt att föreställa sig hur det skall vara att hålla ett barn i famnen, att hålla sitt egna barn i famnen. Men på någon märkligt vis så direkt när barnet tittat ut så känns allt så naturligt. Känslan av att helt plötsligt vara mamma är det mest logiska som finns. Allting bara fungerar och den kärleken och kemin som skapas mellan hela familjen är obeskrivlig. Känslan av att vara tre istället för två, att vara mamma, pappa och barn.. ja, den är ofattbart härlig!



Jag älskar livet och allt som händer dagligen. Varje dag är ett nytt äventyr och jag njuter av att få vara med vår fina lilla pojke, att få se honom utvecklas och att vara mamma! Ingenting är viktigare än Milo, ingenting kommer någonsin att vara viktigare än att Milo skall ha det bra. Jag älskar vår lille pojke mer än allt annat på jorden. Hans klara fina ögon, hans mjuka små fötter, hans bulliga kinder, hans knubbiga små ben och hans leende som sträcker sig ända upp till öronen. Underbara älskade pojke! Att vara mamma är verkligen det roligaste jag varit med om och jag är så lyckligt lottad!

Nu bär det av till Göteborg för en mysig weekand! :) Gud vad skönt det ska bli!
Lördagen blir min första bloggfria dag så jag återkommer igen på söndag!
Ha en härlig helg!





/ K & M





Baby baby it´s a wild world..







Denna låt var den första som F skickade till mig på msn för sju år sedan. Sedan dess har det varit vår låt. Den låt som vi spelar vid speciella tillfällen, den låt som aldrig får oss att glömma hur det var när vi träffades. Så fort den sätts på så sitter jag och ler för mig själv. Alla minnen.. allt vi gjort.. ja, allt blir glasklart när denna låten spelas. I förrgår när F kom hem från jobb ( på vår årsdag ) så hade jag låten beredd. Direkt när han entrade hallen så spelades den på full volym och vi tittade på varandra med samma blick som för 7 år sedan. Underbar känsla!


Denna dag har bestått av plugg, massvis med plugg. Jag och Julia fick dock en välförtjänt paus och passade på att hämta hem lite goda sallader! Jag tog en kyckling/bacon sallad och hon en grekisk. Riktigt gott!





Sedan begav jag och Milos oss hem till mormor och morfar i Vellinge. Vi har haft supermysigt ute i solskenet och tagit en lång promenad. Milo har busat massvis med mormor och morfar innan han somnade sött i sin vagn. För ett tag sedan så fick vi pingviner att hänga i vagnen av Julia. Milo har inte alls tyckt att de varit roliga innan. Men nu... nu kan han ligga tyst och still i sin vagn i en halvtimme och bara titta, skratta och slå på dem. En himla tur det för innan fick jag gå med Milo på axeln hela vägen hem från affären, då han verkligen inte skulle ligga ner i vagnen. Mina axlar tackar och bockar för att pingvinerna blivit populära.





Nu ska vi ut på en mysig kvällspromenad och handla lite gott till kvällen :)
På återseende!




/ K & M

torsdag 29 september 2011

Kunglig kanin och dopdekorationer!



Minto vår knasiga lilla kanin... Detta är ett djur som alltid, oavsett vad vi gör ska han hänga på. Igårkväll när vi satt och pillade med dopdekorationerna så stack han fram sin nyfikna nos och ville hjälpa till. Hjälpa till var kanske lite till att ta i men han ville iallafall ha en smakbit på de blå papperskronorna. Det fick han dock inte utan stället passade vi på att ge honom en krona som hatt och visst blev han tjusig? ;)

Nu är det bara två veckor kvar till vår fine lille son skall döpas. Den 16 oktober blir han ett av Guds barn nere i skanörs kyrka. Jag tycker det är superkul att fixa och dona med detaljer och dekorationer. Därför har jag nu i ett par veckor suttit och klippt ut kronor till borden, vikt rosor av servetter, knutit ljusblåa sidenband runt champagneglas och förberett det mesta. Lite hemliga detaljer kommer att finnas på plats så allt visar vi inte än. Jag kanske är lite överdriven när det gäller dopet men man döps ju bara en gång så det ska vara en dag att minnas!



Vid 23.30-snåret varje kväll ser det ut såhär i soffan. F somnar med Milo på magen och det är bara så underbart härligt att se. Mina fina killar. Det är sjukt hur lik Milo är sin pappa, på alla sätt och vis. Deras miner, deras kroppsspråk, deras ansiktsdrag och givetvis när de sover. Tydligen så sägs det att barn, oavsett pojkar eller flickor, är lika sin pappa när de är nyfödda. Anledningen till detta sägs vara att pappan skall kunna knyta an till sitt barn lättare till skillnad från mamman som inte behöver det eftersom hon ständigt är närvarande med mat. Inte vet jag om det stämmer?




Det har varit en riktigt bra natt. Milo sover och har så gjort sedan midnatt ungefär. Fredagen bjuder på plugg och lunch med Julia på Greekway. Sedan skall det packas och tvättas för en liten Göteborgstripp med hela familjen Moser-Ström och min fina syster Annicka med sambo! Trevlig helg på er där ute!


/ K & M

I huvudet på en bebis!

Vad tänker egentligen en tvåmånaders bebis på? Vad rör sig där inne? Ibland kan man som mamma bli riktigt fundersam när man sitter och tittar på sitt barn, iallafall jag. Ena stunden ler han med hela ansiktet medan han i nästa stund viker ner sin underläpp och tjuter. När han sedan tjutit i ca 8 sekunder så börjar han skratta igen som bara den. Tokiga lille unge, vad tänker du på? Milo är en riktig drömmare. När han sover så sprattlar han med armar och ben, snackar, pustar och flåsar. Eftersom bebisar inte kan prata så lär vi väl heller aldrig få reda på vad de tänker eller drömmer.



De tre första veckorna så morrade Milo på ett märkligt vis när han somnat. Det var nästan så att jag funderade på om han skulle få heta Morris i andranamn. F gick dock inte med på detta. Det fick som sagt bli Owe istället. Det där med namn var nog det man funderade mest på under hela graviditeten. Det var nog inte från i juni som vi bestämde oss för Milo. Andra tänkbara namn var Leon, Vilde, Lowe, Noah, Wegas, Elton, Felix, Ian, Julian och Mio. Men det fick bli Milo. När man som jag jobbar med barn så är det svårt att komma på namn som man vet att ingen man kan relatera till heter. Det var just därför som det blev svårt att hitta ett passande namn. Milo vet jag ingen annan som heter så det fick det bli. Namnet Milo kommer från engelskans Miles och betyder min kärlek, my love. Vi märkte nu att Milos båda namn får samma betydelse om man sätter samman dem, MILOOWE, min kärlek. Eftersom både jag och F vill föra våra efternamn vidare så får han heta både Moser och Ström.





Milo och jag har idag hunnit med en massa saker, vi är ett effektivt team, team MILOMUM. ;) Vi har storstädat, promenerat med 8 mammor och 8 bebisar, handlat, varit nere på stranden och tittat på havet, fotograferat och lagat middag. På menyn idag stod det kycklinggryta med ris och sallad. Vi var även inne i en söt liten affär här i närheten som hade annorlunda men fina barnsaker. Affären heter Homeville och den kan jag verkligen rekommendera!




När vi innan idag satt där alla mammor och fikade så kom vi till att prata om allt möjligt. Allt som handlade om barn. Att man själv skulle sitta där och diskutera ifall Pampers är bättre än Libro, om barn ska ha mössa eller ej och vilken den bästa bröstpumpen är trodde jag ju knappt, haha! Vi fick även tips på en napp som tydligen de flesta barn som inte vill ta napp ändå tar. Denna napp är konstruerad som en bröstvårta och i styvt material. Den är mindre än vanliga nappar och har ett litet gosedjur fäst i ena änden. Gosedjuret skall tydligen hjälpa barnet så att det själv kan hålla nappen. Kanske värt ett försök för vår lille kille vägrar nappen. Jag är en levande napp! ;)



Nu tackar jag och Milo för idag och hoppas på att det fina höstvädret håller i sig!





/ K & M

Höstfynd & morgontrött plutt!



Godmorgon på er! För er som är lite halvtrötta så här på kvisten så kan det kanske pigga upp med en liten väderleksrapport. Torsdag, solsken och en temperatur på upp emot 20 grader :) härliga höstdag!
Igår fick jag tag på ett Kristin-linne. Alltså ett typ av linne som jag verkligen tycker om. Fina guldiga lövörhängen har jag också inhandlat i höst. 29.90 tyckte jag var ett rätt så överkomligt pris för att piffa upp mina små öron. Nu i hösttider så tycker jag det är rätt så mysigt att bläddra i lite tidningar. En vän levererar mama- tidningar till mig lite då och då och det är verkligen jättebra läsning. De innehåller allt från berättelser om barn med 3 pappor till tips om hur man gör sin egen barnmat.



Ja, här ovan har vi en morgontrött liten kille som sussar sött i pappas famn. Jag tror att Milo är i en tillväxtperiod nu eftersom han sover hur många timmar som helst om dagen. Jag kan sitta hur länge som helst och bara titta på honom när han sover. Han är så underbart söt när han ligger där och andas, smackar och imellanåt småäter på sina fingrar. Gulliga lille Milo. Du är det bästa som hänt.

Nu ska vi snart iväg och promenixa med ett gäng mammor och bebisar. Får se om det är fler små pojkar idag än sist. När jag var gravid så tyckte jag att ALLA skulle ha pojkar men nu så verkar det som om det är ett överskott på flickor. Ha en fin höstdag!

/ K

onsdag 28 september 2011

Liten muntergök & romantik!



Här har vi vår lille muntergök. Milos smile verkar ha hakat upp sig. Killen är superglad hela dagarna och när kameran kommer fram är det inget undantag. Denna coola tröja fick han i somras av moster Annicka och Matte när de hade varit i Florida. Tillhörande bruna chinos fick han också men dem är lite väl stora än.

Idag har det varit en alldeles fantastisk dag. Morgonen började med en god frukost tillsammans med underbara F. Sedan blev det en promenad in till stan för att småshoppa lite och luncha med mor min. Solen har lyst och jag kan inte minnas vilket år det varit så här bra septemberväder senast! Idag var det dags för efterkontroll hos barnmorskan och det gick fint. Milo är snart 9 veckor. 9 hela veckor.. och jag som inte tyckte det var längesedan man var i v 9. Tiden springer iväg! Väl hemma har vi haft en kväll i romantikens tecken. 3- rättersmiddag, tända ljus, rosor, lite presenter och varandra. Milo somnade redan vid 16- tiden och sover fortfarande så idag kunde vi äta i lugn och ro ;).





Nu fortsätter vi att njuta av denna härliga dag och blickar fram mot helgen och Göteborg. Tjingeling!


/ K & M

Vår 7-års dag :)

Den 28 september 2004. Detta var dagen då vi blev tillsammans. Du kollade mig djupt i ögonen, gav mig en ros, log och sedan var vi tillsammans. Det var tisdag och jag minns det som om det vore igår...




Denna dag hade jag " bara" teknik sista lektionen så jag begav mig till F:s skola. Vi hade träffats dagligen i två veckor. F hade håltimme så vi satte oss i solskenet med hans klasskamrater och pratade. Plötsligt frågade en av hans klasskompisar om vi var tillsammans nu. Mitt hjärta dunkade fortare och fortare och jag funderade på om jag eller F skulle svara på den frågan. Tillsammans? Var vi tillsammans nu?
F kollade på mig, smilade, lade armen om mig och sa: Ja, det är vi! Den lycka jag kände genom hela kroppen är obeskrivlig. Min första stora kärlek, min blivande sambo, den blivande pappan till mitt barn. Redan den dagen så visste jag att vi två hade något speciellt. Jag visste att vi två skulle hålla ihop länge. För evigt!

Håltimmen tog slut och jag cyklade hem. Men vi hade bestämt att vi F skulle komma hem till mig när han slutat. Jag mötte honom igen ett par timmar senare och då fick jag en ros. En stor, röd, vacker ros. Vi var tillsammans, det var han och jag..

Idag är det exakt 7 år sedan. 7 hela år av lycka, glädje, skratt, kärlek, vänskap och gemenskap. Kärleken har inget slut. För varje dag som går växer vår kärlek starkare och starkare. Jag är mer kär nu än vad jag var den dagen då vi träffades, mer kär än någonsin! 7 år av lycka och fler ska det bli. Jag älskar dig Fredrik! Evig kärlek...




/ K




tisdag 27 september 2011

Med oss hem från IKEA...

fick vi en hel del nödvändiga prylar faktiskt. Vi har traskat omkring med övriga Malmö i två timmar för att småhandla lite till vår sötnos. Jag kan inte hjälpa det men det är något speciellt med IKEA. Konstigt nog så är det på något vis mysigt att vandra omkring och småkolla lite till höger och vänster på prylar man egentligen inte alls behöver. Samma prylar som har varit där de senaste 10 åren. ;)

Idag var det Milos andra gång på IKEA. Han tittade sig nyfiket runtomkring tills vi kom till mattorna då han tyckte det fick vara nock och somnade. Vi hittade en massa ramar som jag bara var tvungen att köpa. Jag har så många fina foton som jag vill få upp på väggarna. Milo fick en ny mobil med söta färgglada små djur. Vi satte upp den vid skötbordet direkt när vi kom hem och den blev genast en favorit. Lite dopdekorationer, handdukar och annat tjaffs fick också följa med hem. Nu ska jag passa på att ta en lång och rask powerwalk i kvällsmörkret. Imorgon är en speciell dag, en mycket SPECIELL dag! :)



Tack för idag!



/ K & M

måndag 26 september 2011

En liten prins sovplats och en frack!

Godmorgon! Milo har sovit i sin egna säng hela natten. Duktig kille. Han somnade 21.30 och vaknade 05.30 vilket innebär 8 timmars sömn för hela familjen. Riktigt härligt! Det ser så mysigt ut i Milos spjälsäng, så mysigt att man ibland önskar att man kunnat krypa ner i den och bara gosa in sig bland mysiga filtar och gosedjur. Kaningosefilten nedan är en favorit. Den tycker Milo är jätterolig, speciellt öronen som prasslar som bara den.




Milo fick en fräck frack-body häromdagen av mina gamla klasskompisar. Den passade perfekt och stiligare liten kille får man leta efter med den på ;)



Idag är det plugg som gäller för hela slanten. Julia som jag skriver examensarbetet med kommer hit vilken minut som helst och idag gäller det att vara effektiva. Eftersom jag fortfarande pluggar heltid så är här att göra dagligen. Vi skriver ju hemifrån så det funkar hur bra som helst med Milo. Han sitter fint i sin babysitter och tittar, snackar och sover en stund. Så det är inga som helst problem på den fronten. 3 och en halv månad kvar sedan är jag ÄNTLIGEN färdig lärare!


/ K & M

En liten österrikare i köket! :)

För er som inte visste det så är Milo faktiskt en liten österrikare, en fjärdedels iallafall! Milos morfar kommer därifrån och jag själv är på så vis halvösterrikare. Vi har släktingar kvar i Wien som vi brukade semestra hos förr. Sammanlagt har jag nog varit i Österrike 20 gånger och där är otroligt vackert. Vi bilade alltid ner och när vi stannade för att äta så blev det wienerschnitzel, potatis och svampsås. Så himla gott! Ikväll blev vi sugna på denna rätt så den tillagades.



Sådär gott, inte riktigt samma kvalitet som den österrikiska. Men vad gjorde det när man hade en superglad liten medhjälpare som satt bredvid och lekte med stekspaden ;)







Nu är det Tv-kväll här i huset! Idol och Hollywoodfruar står på schemat. Godkväll på er alla hälsar en klarvaken liten Milo :)



/ K & M





Så var 18 kg väck! :)

Najs att vakna upp, ställa sig på vågen och inse att 18 av 21 kg är borta! Två månader tog det och det känns riktigt skönt. Fram till v 25 så lade jag bara på mig knappt 5 kg men sen rasslade det till. Under de sista två månaderna samlade jag på mig en hel del vätska och kilona ökade drastiskt. När jag stod där med all den extra vikten och den gigantiska magen så trodde jag att det skulle ta lång tid att bli av med kilona. Det hade fått ta den tid det skulle ta men nu är det jäkligt skönt att det gått så snabbt!

Varje dag med en liten knatte är ett träningspass. Jag tror att jag sitter still i max en timme om dagen. Annars far jag runt till höger och vänster, lyfter och bär, fixar och donar. Lillkillen är inte särskilt lätt längre. Att bära runt på nästan 6 kg känns. Även om det är tungt så finns det inget mysigare än att ha honom tätt intill sig så det gör inte så mycket att man har lite träningsvärk. Bra vardagsmotion må jag säga!





Dock längtar jag till jag ska börja träna ordentligt igen. I normala falla så tränar jag pass ca 4 gånger i veckan så det är lite skillnad från hur det är nu. 3 kg kvar sedan är jag på samma vikt som innan jag blev gravid. Men jag är faktiskt nöjd med min kropp som den är just nu. Ett par kilo till höger eller vänster spelar mindre roll. Nu vill jag bara få lite mer muskler och lite bättre kondition sedan är jag så gott som återställd igen! :)


/ K

söndag 25 september 2011

Vårt smultronställe!



Detta är den hemliga plats jag och mina killar varit på idag. Hjärtegropen! Visst ser det ut som ett hjärta? Denna plats är verkligen speciell. Den hösten jag och F träffades brukade vi efter skolan åka hit och bara mysa. Vi hade med oss fika och filtar, precis som idag. Nu fick även Milo besöka vårt ställe och han verkade trivas. Han kikade sig omkring och var så nöjd så.




Vi köpte rökt makrill från rökeriet nere i hamnen och hade på mackorna. Supergott! Det var verkligen jättemysigt att sitta hela familjen i solskenet, på stranden, i vår hjärtehåla och bara njuta av tillvaron. Vi tog en lång promenad längs havet och kollade på alla båtar. Så mycket folk som var ute idag. Det är en så härlig känsla i luften sådana soliga sensommardagar som idag. Alla är glada och hälsar vänligt på varandra. När vi var klara med vår utflykt begav vi oss hem och hälsade på Milos farmor och farfar. Milo var vaken hela tiden och var glad kille :)




En härlig helg lider mot sitt slut och jag hoppas att ni alla får en mysig kväll!
På återseende!




/ K & M

Hemlig söndagsutflykt och knasig kanin! :)

Uppe med tuppen som vanligt! Powerwalk avverkad och idag ska jag inhandla ett gäng nya dukar att måla på. Någon gång i framtiden då det finns god plats så vill jag ha en liten ateljé. En plats där jag kan vara. En plats där jag kan måla för glatta livet. Jag vet inte om det är hösten som är inspirerande eller vad men så mycket kreativitet som jag känner nu har jag inte känt på länge. För ett tag sedan gjorde jag denna teckning i blyerts men jag hade velat göra om den i färg. Så det får bli mitt nya projekt!




Att vår vite lille kanin är lite lustig vet de flesta som träffat honom. Han har nyligen snöat in på en ny bästa kompis- Kalle ( gosedjurskanin ). Han sitter bakom honom och slickar på hans päls hela tiden. Vem vet, kanske tror Minto att det är en stilig hona? ;) Nedan kommer två bilder från fredagens chipsätare. Dessa två djur gillar inte varandra i normala fall. Men när det vankas käk så kan de vara nära varandra, dock är det först till kvarn som gäller!



Milo har sovit som en stock inatt och legat och myst mellan oss hela morgonen. Nu ska vi bege oss iväg hela familjen på en liten söndagsutflykt till ett hemligt ställe. Vi packar med oss en smarrig matsäck, picknickkorg och en mysig filt och så ska jag ta med mina fina killar till mitt smultronställe ;).

/ K

lördag 24 september 2011

Kusinerna M&M, ananaspaj & en massa barnkläder!




Idag har det varit en riktigt härlig dag. Solen har skinit och vi har spenderat hela eftermiddagen i Staffanstorp hos min syster och hennes familj. Milo har fått leka med sin söta lilla kusin Meya. Det var första gången som båda barnen var vakna och pigga samtidigt så det var roligt att se hur de kollade på varandra. Söta små ungar! Det skiljer bara en månad mellan kusinerna M&M så när de blivit lite större så kommer de att kunna leka massvis med varandra.

Vi blev bjudna på en utsökt ananaspaj som Danne hade rört ihop. Till den serverades vaniljglass, toppen! Vi har kunnat sitta ute i solskenet hela eftermiddagen vilket har varit riktigt skönt. Lustigt nog så är det alltid fint väder i Staffanstorp! Det var nästan så att man skulle vilja ta ett dopp i poolen men efter att kollat temperaturen (12 grader) så kom jag på andra tankar ;). Vickan ( syrran ) hade fått två svarta sopsäckar med små fina pojkkläder av en vän som vi nu fick bli ägare av. Det var alltifrån vinterjackor till solhattar så vi tackar och tar emot. Jättefina grejer som Milo kommer att ha stor användning av framöver.



Ikväll ska F iväg och spela ( Dj:a ) så då tittar lilla Elin in och håller mig och Milo sällskap. Lite film, lite snacks och lite trevligt tjejsnack så kommer denna kvällen bli hur mysig som helst! :)

/K & M

Två månader av ren lycka!

Idag var det två månader sedan. Klockan stod på 08.45 för exakt två månader sedan då vår underbara lille gosse föddes. Han var så liten, så pytteliten men så gudomligt fin! Denna dagen var den bästa i vårt liv. Två blev 3, vi blev en riktig familj!



Jag kan inte fatta vart tiden tagit vägen. Dagarna bara rullar på och Milo bara växer och växer . Han väger dubbelt så mycket och är 12 cm längre nu än när han föddes. Det är så himla roligt att se hur han utvecklas och varje dag har han något nytt för sig. Nu pratar han som bara den och försöker att kommunicera med allt och alla. Underbara älskade lille pojke. Mamma och pappa har aldrig varit lyckligare, aldrig varit gladare, aldrig varit mer nöjda med någonting här i livet än dig. Du är det vackraste på hela jorden, det finsate i hela världen. Du sprider så mycket kärlek. Det är du som är meningen med livet!



Än så länge är Milo rätt så lätt att ha och göra med. Han har ett ganska så " tyst " skrik och han är oftast nöjd med tillvaron. Han är nyfiken och intresserad av allt så när han är ledsen räcker det att lyfta upp honom och lägga honom på axeln ( så att han ser sig runtomkring), då blir han nöjd igen. Han har börjat sova i 7-9 timmar om natten vilket medför att både jag och F får sova ordentligt. Detta resulterar i att vi alla 3 är ganska så pigga varje dag och orkar hitta på saker. Milo är en duktig kille. Han äter jättebra och nu ligger han tillochmed gärna själv på en filt och jollrar. Underbara lille pojke.



När jag i somras gick där med den gigantiska magen så var det väldigt svårt att föreställa sig hur det skulle vara att ha en liten bebis. När vi nu väl har honom här så är det faktiskt smidigare än vad jag trott. Vi tar med honom överallt och lever ganska " som vanligt ". Visst tar det som i normala falla bara tar 10 minuter dubbelt så lång tid nu men vad gör det? Vi har ingen brådska med någonting och för varje dag som går får man mer och mer rutiner. Man lär känna sitt barn bättre och bättre och att varje dag vakna upp som en familj är underbart. Att vara mamma är underbart.

När man går från att vara flickvän och sambo till att helt plötsligt även vara mamma så inser man ett och annat. Man inser framförallt hur mycket sin egen mamma och pappa betyder för en. Så mycket ens egna föräldrar ställt upp och verkligen funnits där under hela ens barndom, ja även nu. Man inser hur viktigt det är att uppskatta sina egna föräldrar och familj. De personer som gjort allt för en sedan man öppnat sina ögon.

Två månader av ren lycka!

/ K


fredag 23 september 2011

Bildbomb från denna ljuva fredagskväll!!






Så här söt är Milo ikväll. En trött liten gosse sover nu så sött i sin spjälsäng. Någon napp vill han inte ha utan istället suttar han på sina gulliga små händer. Underbara lille kille!
Nu ska vi ha skräckfilmskväll här hemma med lite trevligt folk. Hoppas ni där ute får en härlig afton! :)



/ K & M

Joggingrunda med vagn & Milos små dojjor!

Dags att få upp flåset igen! Idag startade vi med frukost, nyhetsmorgon och lite snabbstädning, sen var det dags.. Ja, det var dags för en joggingrunda med barnvagn. Hur detta skulle fungera hade jag ingen som helst aning om. På med dojjorna, fram med vattenflaskan och i med Milo i vagnen. Sedan var det bara att starta äventyret. Vi sprang längs med vårt favoritstråk på ribban, upp förbi Zlatans hus och vidare bort till Rönneholmsparken- sen fick det vara nock! Det gick faktiskt riktigt bra och skönt var det, iallafall nu efteråt. Milo var glad som en lärka. En glad Milo = en glad mamma! ;)



Jag tyckte det var passande att Milo fick inviga sina nya fina Converse som han fått av morbror Macs. Dessa skor är virkade och finns att köpa till bra pris. Riktigt häftiga och går att spänna in så att de sitter som en smäck. Jag älskar dem!
Milo fick även ett par stabilare sjömansskor av moster och Matte, dessa fick han redan när han låg i magen och de är från Zara. Dock är de lite väl stora fortfarande men framåt våren ska de nog sitta bra på hans söta små tassar!



Ett gäng gamla klasskamrater tittar snart hit för att fika och kika på lille Milo. Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda. Äntligen fredag iallafall. Underbart! Fånga dagen!

/ K & M