måndag 30 juni 2014

Att inte komma in i bilen och måndagsfix hos oss!


Godkväll där ute!

Nu har jag varit ledig i två hela veckor och man känner att dagarna snart inte går att hålla reda på. Är det söndag eller tisdag? Den frågan får jag fundera en extra gång på när jag undrar men ack vad skönt det är att inte jobba! F är ledig till den 1 september och det är verkligen lyx att ha långledigt tillsammans. Idag har vi varit effektiva och hunnit med en hel del. Vi startade med att åka och hyra släp för att fylla på med bråte och köra till Tippen. Jag och Milo stod mest och tittade på medan farfar och F skötte resten. En gigantisk grävskopa gjorde succè där och Milo kunde inte släppa blicken från den. Alla gamla kvistar, renoveringsgips, gamla fönsterkarmar, träskivor och annat mög fick nytt hem och sedan bar det av mot Svågertorp för att få tag på resten. Vi fick köpt mattor till barnrummen och även två fina fondtapeter. Milo har tjatat om din biltapet enda sedan han bytte rum så den fick följa med hem idag. Även en ljusblå med lite figurer skall upp i det andra rummet så småningom.

Resten av dagen har vi softat i trädgården. En hel del nya böcker trillade förbi i en kass från farmor och farfar häromdagen så vi passade på att läsa ett gäng. Böcker är verkligen något som Milo älskar.. han kan höra hur många sagor i streck och lyssnar intensivt på innehållet. Han återberättar sedan boken näst intill utantill utan några problem.. detta minne alltså.. galet! Lite plask i lilla poolen hann grabben också med innan vi grillade burgare till middag. Gott var det och när sista tuggan var i gapet så ville Milo iväg på kvällspromenad till korna. Vi masade oss iväg till hagen men några kor sågs bara på avstånd. Vi gick nästan enda ner till campingen och det märks att turisterna har kommit denna vecka. Icas parkering är fullsmockad och alla kassor är öppna med långa köer. Här är mycket folk som rör sig om dagarna och på tal om parkering som jag nyss nänt så höll jag på att bli galen idag när vi handlat klart. Jag stoppade in Milo på sin plats och skulle öppna dörren till förarsätet. Problemet var ju bara det att någon pajas hade ställt sig ca 12 centimeter från mig vilket innebar att dörren ej gick upp mer än dessa 12 ynka centimeter. Med en gravid mage i v 35 så gick det sannerligen inte att trycka sig igenom där så jag förblev stående. Arg som ett bi var jag.. hur fan kan man ställa sig så nära? Hade jag varit liiite argare hade jag öst upp dörren lite hårdare men jag ville inte riskera repor på vår egna bil. Jag fick istället klättra in i baksätet och krånga mig fram till förarsätet.. inte det lättaste det heller men när jag kom emot tutan med magen så kunde jag inte hålla mig från skratt. Milo undrade varför jag klättrade in sådär knasigt så jag fick förklara läget för honom.. haha!





Kvällen fortsatte i tapetseringstagen och imorgon när grabben vaknar så kommer han bli överraskad av den nya väggen i nya rummet! Dock blir den ej helt klar idag! Hoppas ni haft en bra måndag!

/ K

Den lilla vaggan är klar!

Så var den lilla vaggan färdigmålad och klar! Den blev vit med ljusblå knoppar samt en krona vid gaveln. Nu skall jag bara komma på vilken typ av madrass som skall täcka botten. Tanken är att vaggan skall stå här nere på dagarna och att spjälsängen skall vara där uppe. 

Dagen bjuder endast på 15 grader och sol med isig vind. Vi passar därför på att ta tippen idag och skall rensa upp i garaget och ovanvåningen. Behöver få undan lite skit. Sen skall vi in och hämta heltäckningsmattorna till smårummen och faktiskt hittade vi fina på Bauhaus. Det var även bra pris där och precis den grå färg vi varit ute efter. De tog 139 kr kvadraten.

på återseende!
/ K

söndag 29 juni 2014

Söta små meningar och prinsesskalas!

- Maaammaaa!


Med ett brett leende och en stor kram brukar dagen starta då Milo väckt mig genom att ropa på mig. Jag går ner med honom från trappan, tar med täcke och kudde till soffan och så gosar vi ner oss en stund till framför barnprogram. Varje morgon, när Milo varit vaken i ca 15 minuter så tittar ha ut genom fönstret och säger att han vill ut. Han brukar konstatera vädret och att det är ljust så det är dags att vara ute. Ofta vill han starta med att hoppa studsmatta och denna dag var inget undantag. Han har frågat mig i flera månader om vi skall hoppa men med denna mage går det inte. Jag har förklarat för honom att jag skall hoppa igen när den stora magen är liten igen och bebisen är ute. Idag tittade han på mig, sa att han ville hoppa.. tittade på mig igen med en min som sa..- just det, du kan ju inte hoppa.. sen gick han till pappa F och sa : - Pappa, skulle du vilja hoppa studsmatta med mig.. du och din lilla mage? Hur söt får man bli?

Vi satte även imorse dit de sista listerna på husets nedanvåning och så började vi tapetsera hallen med slät tapet. När det är färdigtapetserat och målat så är verkligen hela nedanvåningen klar.. ÄNTLIGEN! 
Jag är såå sugen på att starta projekt barnrum där uppe och det är både Milos och lillebrors som skall göras iordning. När man renoverar som vi har gjort nu i 1,5 år så är det lätt man börjar i lite olika hörn. Eftersom vårt hus verkligen var uråldrigt inuti så blåste vi allting. Sedan har vi gjort det som är mest prioriterat först och tagit lite smått efter hand. Vi har även fått byta rum och ändra om då vi nästan var klara samt bygga till rum där uppe. Milo hade ett kanonfint rum här nere men när vi öppnade vardagsrummet och fick veta att vi skulle bli en till så ville vi ha alla sovrum på samma plan. Det har inte alltid varit en lätt match att få allt att gå ihop och när man startar flera projekt samtidigt så har det för vår del blivit som så att vissa projekt bara blivit halvklara. Men för ett tag sedan bestämde vi oss för att göra klart allt som var på G innan vi startade något nytt. Mycket bra struktur och nu kan man snart säga att vi är klara. Här nere iallafall. Så när hallen är klar är det dags att pynta/fixa barnrummen.


Dagen fortsatte med prinsesskalas hemma hos systerdottern Meya som fyllde 3 år. Den rosa lilla sessan fick många roliga födelsepresenter och verkade helnöjd med sin dag. Vi fick smaka syrrans hemmagjorda Barbietårta som var helt fantastisk såväl i utseende som smak. Galet häftig! Ute på trädäcket hittade Milo ett fiskespö och sedan var det endast metning som gällde för hans del. 





Det blir en tidig säng idag. Det märks at man är på sluttampen nu i graviditeten och det börjar bli tungt. Jag blir andfådd väldigt fort och halsbrännan är den som just nu är lite halvjobbig. Det sägs att man har det när bebisens hår växer.. hmm.. vi får väl se.. jag minns att jag hade det med Milo och han hade en rätt stor kaluffs när han tittade ut.. åh, längtan är enorm efter lillebror <3


/ K

lördag 28 juni 2014

En dag i de gamla kvarteren och lite kärleksfirande!

Vi vaknade idag upp till gråmulet väder men det var varmt och kvavt. Idag hade vi bestämt att vi skulle in till stan och träffa morbror Micke och Ulrika. Som bestämt körde vi in dit och vi tog en promenad ner till Ribban för att leka lite på lekplatsen. I de där kvarteren spatserade jag omkring dagligen med Milo i vagnen på mina powerwalks.. oj vad vi gick. Jag tror att jag vandrade över en mil varje dag då jag var mammaledig med lillkillen. Innan vi sprang bort till själva lekplatsen stannade vi ock käkade glass allihop. Jag tog min första mjukglass för i år och den smakade riktigt fint. Vi busade och åkte kana om och om igen men till sist tyckte Milo att det var dags att leka häst istället. Moster Annicka kom också ner till stranden och umgicks en stund med oss sedan fortsatte vandringen ner till Via Napoli som är en Italiensk restaurang i Slottstaden. Vi lunchade en stund innan vi åter gick hem till Micke och Ulla.



























Idag är det den 28 igen. Det betyder att vi, jag och Fredrik firar månadersdag. Som sagt så gör vi och har alltid gjort som så att vi småfirar kärleken lite extra detta datum. Det är datumet vi blev tillsammans för snart 10 år sedan. dagen till ära valde vi att gå ut och äta i Höllviken på Millenium. Milo var såklart också med och han tycker det är såå mysigt att vara på restaurang. Vi käkade oxfiléplanka med spritsad potatis, grönsaker och bea. Men jag vet i fanken vad det är med mina smaklökar nu för tiden. Jag tycker inte att någon mat smakar något.. skumt.. kanske håller jag på att bli förkyld? Ikväll blir jag och Milo hemma själv då F skall iväg och Dj:a inne på lillatorg.

Hittade en gammal bild på oss, 2012, lite suddig men jag älskar den! Och jag älskar min Fredrik så galet mycket.. världens finaste pojkvän!










God afton!
/ K

fredag 27 juni 2014

En heldag på Ales Stenar!

Så blev det en utflykt denna junidag! Vi åkte iväg till Ales Stenar för att få en heldag i naturen. Vi valde att köra längs kustremsan då Malmöhållet endast består av tråkig motorväg. Förbi Höllviken, Skåre, Trelleborg, Smygehuk, Böste, Svarte, Ystad och bort mot Kåseberga.. det är en bra bit att köra och jag vet inte hur många gånger Milo frågade om vi var framme hos stenarna! Milo satt och kom på egna låttexter under bilfärden och det är rätt kul att höra vad han väljer för melodi till sina sånger. Ofta blir det Blinka lilla stjärnas melodi fast med annorlunda text ;)

Vi hittade en mysig strandremsa att stanna till vid för att fika och leka lite. Killarna hoppade från sandkullarna och när vi käkat klart körde vi vidare den sista biten. Parkeringen var idag proppfull så de ledde om trafiken mot ett annat ställe. Där var alltså gott om turister denna soliga fredagsförmiddag. Så kom vi till den stooora backen.. hmm. Skulle jag orka vandra upp för den? Ja, nu var vi ju framme så vandringen startade.. det var faktiskt inte alls så jobbigt som jag föreställt mig! På vägen tittade vi på får och fallskärmsflygare. Så uppenbarade de stora stenmonumenten sig och Milo sprang genast dit. Han ville sedan klättra upp och provsitta alla stenar, haha. han låtsades att det var stolar och så kände han utanpå om de var platta eller inte! Vi spanade även ut över det stora havet och där är så vackert. När himmeln är blå och det inte är ett moln så långt ögat når så är det verkligen perfekt för en tur dit.










Efter ett tag när vi inspekterat alla stenar så vandrade vi tillbaka mot backens start och stannade till på en lekplats innan vi körde vidare. Jag frågade Milo vad han tyckte om utflykten när vi kom hem och såhär svarade han : Det var fint.. och det blåste mycket där.. på Ales Stenar..
Ja, en del blåste det men annars hade det nog varit för varmt. Sist vi var där, alltså för ca ett år sedan frågade Milo om vi kunde ta med några stora stenar hem.. idag nöjde han sig med att endast samla små stenar med sig :). Summan av kardemumman så var det en mysig utflyktsdag och nu är vi väl rastade!

Hemma beställde vi pizza och resten av fredagen blir lugn. Hoppas ni också haft en bra junidag!

/ K

torsdag 26 juni 2014

Kusinbus, bästa gränden och färdig baksida!



Sötaste kusinerna har idag busat för fulla muggar. Det är endast tre veckors skillnad mellan kidsen och de leker så himla fint med varandra. Redan vid 10- snåret dök syrran, Leon och Meya upp här hemma och eftersom solen strålade så vandrade vi rätt ut! Barnen lekte i lekstugan och hoppade studsmatta innan vi begav oss iväg för att handla lite lunch. Jag slängde ihop en kyckling/fetaost sallad med pasta som gick hem hos våra gäster. Sen sprang vi iväg till piratlekplatsen och stojjade en stund till innan vi käkade Calippoglassar i skuggan. Vid 15-snåret åkte kusinligan hemåt men på söndag ses vi igen då stora tjejen fyller 3 år!

Jag måste bara säga att vi bor på världens bästa lilla gränd. När vi flyttade hit för 1,5 år sedan så kände vi verkligen ingen här. Då vi bott här i ca 2 veckor knackade det på dörren och grannarna bjöd in till AW den kommande fredagen. AW? jo, tydligen gör grannarna så att de lite spontant då och då kör grillning och häng hemma hos varandra. Vi gick på denna AW och därefter har det liksom bara blivit så att alla umgås med alla. Vi lånar saker av varandra, dricker kaffe i varandras trädgårdar, tar ett dopp i varandras pool, går in och snackar skit när man känner för det och träffas lite då och då för att käka ihop. Ikväll ville jag och Milo ta en titt på grannens kattungar igen så vi knackade på. Då satt några andra grannar i trädgården så det slutade med att F också kom in och umgicks där i någon timmes tid. Supertrevligt och Milisen sparkade fotboll med grannpojken och käkade muffins så det stod ur öronen. Varje morgon möter man någon och på gatan som hälsar en trevlig dag och frågar hur läget är. Jag är så himla nöjd att vi just hamnade på denna gränd med dessa underbara grannar!












Imorgon skall det enligt prognosen bli prima väder så vi skall försöka komma iväg en sväng på en heldagstur. Jag tycker det är lite klurigt att veta vart man skall bege sig på för nöjen med en 3 - åring? Själv föredrar vi ju att sticka utomlands men denna sommar skall vi inte det. Däremot funderade vi på Astrid Lindgrens värd eller Tosselilla? Halmstad vattenland eller bara en dag på Österlen? Någon som har tips på bra ställen att bege sig till med en busig 3-åring över dagen? Gärna i trakterna runt Skåne! Egentligen är Milo helnöjd med att bara hänga här runt om på stränderna och i närheten men det vore kul med en dagsutflykt.

Vår baksida har äntligen blivit helt färdig och vi är så nöjda. Trädäcket ser kanske ut att ta upp en stor del av gräsmattan men då vi har en rätt stor tomt så är där ungefär 4 ggr så mycket gräs utanför bilden. Poolen, lamporna och möbleringen är som den skall och nu kan vi bara njuta här hemma i sommar!

Godkväll/ K




onsdag 25 juni 2014

Bloggsvammel såhär på kvällningen..

Dagen startade med att Milo, pappa F och Milos lilla kompis med pappa åkte in och tittade på inspelningen av sommarlovsmorgon nere vid Västra hamnen. Vädret var strålande och picknickkorgen var packad. Själv passade jag på att ha en lugn morgon med mys ute i loungen. Och så blev det massvis med vattenmelon till frukost. Helt galen i melon.. är så sugen på det varje dag. Jordgubbarna har jag dock börjat tröttna lite på.. de är så sjukt sura och jag bara väntar på att våra egna skall bli lite mer färdiga. Igår var två små klara så de skördades. Jättegoda till skillnad från Icas. 

När killarna kom hem drog vi iväg till grillen för att käka lunch. Vi hade även tagit med strandsaker för vi tänkte sticka ner till beachen efterråt.. men så kom regnet! Alla dynor i trädgården blev plask våta men 15 minuter senare var det strålande sol igen, märkligt väder.

Dagarna går snabbt och kvällarna ännu snabbare. Denna kväll tog vi en promenad runt kvarteret och busade lite i den lilla skogen bortom backen. Milo älskar att kramas och varje dag kramar han om magen och säger : har du kommit uuuut än Toooobbe? Åter till det där med namn.. Tobbe tror jag nog inte att det blir men vi har nog bestämt oss för ett namn nu.. iallafall är det ett som ligger överst på listan som känns bra! Vi kommer inte bestämma oss helt förrän han är ute men som det känns nu finns där ett! Det är kort och passar väldigt bra ihop med Milo, tycker vi :)

Dagen i övrigt har bestått av utevistelse, lek i trädgården, lek på lekplats, handling och korvgrillning i ösregn med mögliga korvbröd. Köpte ett vanligt paket korvbröd och F tyckte de luktade lite skumt.. mycket riktigt var det så att nästan alla bröd hade gröna fläckar.. sådär trevligt när man dukat fram middag och är hungrig. Så det blev endast korv, senap, ketchup och rostad lök.. inte mycket för en gravid vrålhungrig mamma så ett gäng rostade jordgubbssyltmackor fick också slinka ner nu på kvällningen ;).






Jag funderar på hur mycket text som är lagom att ha i en blogg? Förr vet jag om att jag skrev betydligt längre.. som en smärrre roman vissa dagar men själv orkar jag inte läsa för långa bloggtexter. Jag läser oftast rubriken, tittar på bilderna och sedan skummar igenom texten. Fastnar jag så läser jag såklart grundligt. Som ni har märkt så skriver jag mest på kvällarna, då Milo somnat och jag har en stund över. Liksom när jag senast bloggade så undrar jag vem ni är som läser? Jag har ju ingen aning alls egentligen men enligt statistiken så är ni mellan 100 och 150 om dagen beroende på om jag länkar eller inte. Ju mer man länkar desto fler tittar ju in såklart. Dock känner jag inte för att länka alla mina inlägg.. ni som tittar in vet ju adressen hit och jag hoppas ni trivs här :).

Nu blev det mycket svammel! Jaja, hoppas er kväll och dag varit bra och att ni som gått på semester har fint väder! 

/ K


tisdag 24 juni 2014

Som om man vore på en grekisk ö...

Som om man vore på en grekisk ö.. med kristallklart vatten.. alldeles turkost. Som om man satt och väntade på en grekisk sallad med en läcker klick tzatsiki vid kanten.. idag när jag spanade ut över havet drömde jag mig bort. Havet alltså.. havet är verkligen en plats där jag finner ro och njuter. Att bara titta ut över kustremsan så långt ögat når. Vår lilla utflykt blev inte längre än 5 minuters bilfärd genom byn bort till Falsterbostranden. Vi ansåg att Alesstenar blev lite väl mustigt med denna mage så Milo fick bestämma vart vi skulle istället.

- Ja vill till sandkullarna.. den stranden där vi var med Annicka och Alex igår mamma!
Vi ska ha med oss vattenmijoon åh TomoJaaajykex!

Allt som man har gjort tidigare..  i förra veckan eller för en månad sedan säger Milo igår till!

På beachen låg vi och solade oss ett tag och så fikade vi massvis. Jag hade gjort baguetter med oss och visst smakar det alltid bäst utomhus?! Vi byggde broar med tunnlar igenom och hällde vatten i en cirkel runt. På stranden hade vattnet stigit upp en bit och bildat en liten plaskesjö som var betydligt varmare än själva havet. Milo badade, hoppade, studsade och sprang genom den lilla sjön och tillslut vandrade han i havet. Dock bara till knäna för det var kaaallt!

När man parkerar bilen för att gå ner till stranden så passerar man en kyrka. Den kyrkan har en gång varit nergrävd under sandkullarna men grävdes sedan upp igen. Det är en vacker kyrka och i den är det tänkt att jag och Fredrik skall gifta oss en dag. Blir det inte i kyrkan så vill jag gärna gifta mig nere på stranden om vädret tillåter. Vid den lilla skogen som ligger precis intill stranden brukade jag och F åka när vi var yngre. Ibland bestämde vi oss för att strunta i den sista lektionen ( då jag gick i 9:an och han i 3:an ) för att istället, då det var fint väder åka och picknicka där. Så mysigt. Inte visste man då att man skulle bo här nere med barn och hus.





Dagens middag serverades hemma hos Fredriks syster m familj i Vellinge. Milo fick leka med sina kusiner en stund och så besökte vi en rolig lekplats. En trevlig kväll och nu är det dags att sätta igång en film. Det händer väldigt sällan att vi ser film men tanken att se en slår en ofta.. men så kommer något annat emellan och sen pallar man inte! Men idag skall vi hitta en bra!

Adjökens / K

måndag 23 juni 2014

Nya åket och grillmästaren

Godmorgon denna soliga tisdag!
Här kommer lite bilder på vagnen vi köpte igår. Det är som sagt en Bugaboo Cameleon och jag är supernöjd med färgen. Först hade vi tänkt en med blå sufflett eller en helsvart men då den blå färgen bara fanns i mörk till denna vagn så tyckte vi denna var finare. Det var ett Blocketfynd så vi kom ner i halva priset, toppen! Den verkar vara smidig att köra och svänger runt hur lätt som helst. Styret går att vända så att de stora hjulen kommer där fram ifall man skall gå i sand och terräng. Vagnen hade knappt en skråma och det medföljde både regnskydd, myggnät och såklart liggdel. Vi kommer att köpa till en ståbräda så att Milo kan åka där fram men vi får se hur länge han tycker det är skoj. Det blir nog även en dubbelvagn så att vi kan ta promenader om kvällarna med endast en vagn.

Igår fick Milo även en för tidig födelsepresent.. eller egentligen var det en Slutamedblöja-present som vi gav honom. Han slutade verkligen från en dag till en annan och på två veckor är det inte alls många olyckor som hänt. Han är superduktig och springer på toaletten helt själv. Sedan ropar han när han är färdig. Nätterna går också galant. Oj så stolt man kan bli som förälder! Milo valde en barngrill på Toys´R`Us igår och när vi kom hem monterade vi ihop den till honom. Sedan var det grillpartaj i trädgården en bra stund :)




Idag skall vi på lite utflykt någonstans. Vi har inte riktigt bestämt vart ännu men jag var lite sugen att att köra till Ales stenar.. Visst, det är en bra bit men på vägen finns det många vackra små pärlor att rasta sig vid. Man kör ju längst kusten och på ett ställe vid havet ligger en skojig lekplats vi brukar stanna till på. Vi får se vart dagen bär.

Hoppas ni får en trevlig dag allihop!

/K

Vilken dag!

Idag har det inte varit någon vidare bra dag. Hela gårdagskvällen hade jag lite sammandragningar och idag när jag vaknade fortsatte det. Sedan har det kommit från och till hela dagen och fram mot eftermiddagen så började det trycka mer och mer neråt. Jag och Milo var på Ica och handlade och just då kunde jag knappt ta ett steg utan att det gjorde ont neråt. Eftersom det kom sådär pang bom så blev jag lite orolig och ringde till KK för att höra mig för. Barnmorskan jag pratade med var supertrevlig och väldigt förstående. Hon tyckte att jag skulle komma in för en kontroll.. bättre en gång för mycket liksom. Sagt och gjort så begav vi oss till KK och där började de koppla upp magen med CTG. Hjärtljuden registrerades i ca en halvtimme innan de tog blodtryck. Allting såg bra ut som tur var och mätaren registrerade inga sammandragningar just då. Själv kände jag av det under tiden. Hon kände och klämde på magen och enligt henne så var vår bebis fixerad nu. Det var han inte förra veckan. Smärtan och trycket neråt kan alltså troligtvis ha varit att lilllebror borrat sig ner med huvudet och lagt sig till rätta!

För säkerhets skull ville läkaren även kolla livmodertappen så att den var normal. Med ett vaginalt ultraljud såg man även att huvudet var precis intill tappen, alltså nere men själva tappen var inte påverkad!

Nu är vi ju i v 34 så och om 4 dagar går vi in i 35. Läkaren sa att skulle en förlossning starta så stoppar man den inte efter dessa 4 dagar, alltså efter v 35. En halvjobbig kväll med andra ord men det positiva var att allt såg bra ut! Idag har vi även shoppat vår vagn. En riktigt fin Bugaboo Cameleon, grå med ljusgrön sufflett. Det blev en sen kväll.. kom nyss hem.. dags för kvällsmat och chill i soffan!

/K




söndag 22 juni 2014

En blandad dag med lekland och bärplock

Så kom solen fram till kvällningen och vi begav oss på promenix bort till farmor och farfar! De har en helt fantastiskt vacker trädgård med lummiga växter och en porlande näckrosdamm med guldsikar. Milo och farfar drog fram det lilla golfsetet och lirade lite medan jag satt och käkade glass i uterummet. Att ha nära till mor och farföräldrar är guld värt när man har kids. Smultronen börjar bli färdiga och vinbären likaså. En liten skål plockades och som grabben väntat på detta. Jag tror han frågat om vinbären är klara sedan januari och äntligen! Lycka i lillens ögon.

Då vädret var grått i morse bestämde vi oss för att åka och busa på Leos Lekland inne i stan. Jag tycker det är superbra och så kostar det endast en hundring. Rutchikanor, klättertrappor, bollhav, luftkuddeland, studsmattor, cyklar och massa annat finns där och snacka om att Milo var rastad efterråt. Själv kunde jag inte vara lika aktiv men pappa F skötte den biten prima, som vanligt :).






Ikväll har jag även målat klart vaggan som vi fick. Knopparna blev babyblå liksom kronan på insidan. Nu står den på tork och nästa steg är att fixa någon madrass. Får klura lite till på hur jag skall få den att passa i vaggan men det skall nog gå. Det blev en snabbloggning idag för nu väntas en film med min andra hälft.

Trevlig kväll kära läsare!

/ K